Известие

Collapse
No announcement yet.

жило за шоферската врата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• жило за шоферската врата?

някой има ли жилото за отваряне на шофьорската врата от вътре за 164 суперка?скъса ми се жилото и нема отваряне сега,има едно като г-образно лостче къде се държи за ръчката там се скъса,та ми трябва жилото,не знам от 164 еднакви ли са с суперката и от нещо друго стават ли,цена като ново знае ли се колко струва и къде?

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    някой има ли жилото за отваряне на шофьорската врата от вътре за 164 суперка?скъса ми се жилото и нема отваряне сега,има едно като г-образно лостче къде се държи за ръчката там се скъса,та ми трябва жилото,не знам от 164 еднакви ли са с суперката и от нещо друго стават ли,цена като ново знае ли се колко струва и къде?
    http://www.megaparts.bg/avtochasti/z...164-sedan.html
    Alfa Romeo 164 TS Super 1997
    Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
    Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
    Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX

Comment

благодаря,току що им писах казаха че утре ще го пратят,не знам същтото ли е не е ли ще разбера.

Comment

Суперката е с жило, старата е с щангичка (там пък се чупят самите дръжки). Ако нещо ти объркат жилото пробвай при "микрон доцев" (нарочно го пиша с малки букви) в Княжево
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

аха чакам го утре ще дойдат до нас голям кеф нема да се обикаля пича вика до 10 лева доставката е безплатна викам пиши си 3 лева на сметката а то е 7 чудесни сте,много се пати с шоферската врата,ограничител,2 пъти дръжки от вътре 1 път от вънка пробиване за захващане на старата дръжка и какво ли не беше,явно са си проблемни тия детски болести по алфите,ама то кво да искаме те са на по 20 години,и аз така с еуспокоявам понякога българина иска да купи кола евтино да го ползва 10 години да не се троши и после да го продаде с горница задължително,бях в Тин Кар нямат и пуснах темата.

Comment

жилото което ми донесоха е за пасажерската врата не за шоферската и не става,отидох до тях до Резбарска 55 и ми изнесоха некво още едно жило дето ама е по дълго с 1 педя и не е такова хем му дадох на момчето да мери да гледа по старото та ще се търси на друго място.

Comment

ако не държиш да е чисто ново утре мога да попитам кви пари е тука на една морга

Comment

не държа ама нямам време да търся тия дни,питай.

Comment

ok още утре ще ти пиша

Comment

колега освен жилото за шоферската врата търся и дръжка за отваряне от вътре пак се счупи тази беше 3тата,някой ако има за продаване да пише,и топка за скоростите моята се изтърка тапицирах я ама не стана.

Comment

колега извинявай че те подведох но се наложи да изчезна от България,в Сливен на една морга има една суперка,моргата е на Самуиловско шосе,тя е най голямата потърси в нета за номера им и ги питай...ако аз намеря номер ще ти го напиша!

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

http://avtochastite.bg/listing-%D0%B...0%B8-7445.html ето го и сайта им!

Comment

нема грижи търсиме като се сетиме,и още един въпрос към колегите да не пускам нова тема,трябват ми 2 втулки за заден носач шенкел горните големите тампони,някой има ли може стари не ми трябват нови идеята е да се пробвам да ми ги направят от полиретан или квото е там на струг и ще напиша кое как е станало,изхвърлил съм 3 чифта стари с годините дето са избивани на преса от къде да знам че ще ми трябват

Comment

благодарности на нашия колега Пешката 212,начетен с бърза техническа мисъл /аз нямам нито бърза нито бавна/ оправи ми проблема с скърцаща врата оправи ми насрещтника и ми намери жило и дръжка и сега съм един щастлив собственик на отваряща се шоферска врата защото днес половината ден прескачах от другата до вечерта.

Comment

Working...
                          X